Informationskväll för blivande Förskoleklass

Välkommen till informationskväll för blivande förskoleklass vid Strömsbergs Friskola

20130917 124950-800Den här informationen är i första hand riktad till dig som har ett barn som nästa höst ska ta ett stort steg ut i livet – kanske för första gången släppa hemmets trygga vrå lite och börja i förskoleklass.

Vi vet hur viktigt det är att man som förälder känner sig trygg i att mitt barn får ett bra mottagande och en bra start på en av de viktigaste faserna i livet – nämligen skolgången.

Vid Strömsbergs Friskola i Strömsberg kan ditt barn gå i en lite mindre skola där närhet och personlighet är ledord. Vi jobbar enligt devisen ”Strömsbergs Friskola – den lilla skolan med de lugna klassrummen”

För att underlätta för dig som förälder så erbjuder vi som enda friskola i Karlskrona transporter till och från skolan från Rödeby via Spjutsbygd med 2 turer på morgonen och 3 på eftermiddagen. Eftermiddagsturerna är anpassade så att barnen kan komma hem både efter skoldagens slut men även i anslutning till att du som förälder slutar ditt jobb.

Det innebär att du kan ha ditt barn på vårt fritids under eftermiddagen men ändå ha en transport med våra minibussar hem för ditt barn.

Vi har det stora nöjet att bjuda dig och ditt barn att besöka oss och få titta runt i våra fina lokaler, träffa oss på skolan samt ta en fika och ställa frågor i lugn och ro så kan vi berätta mer om både skolan och våra skoltransporter.

Tycker du som vi att våra barn förtjänar att få tillbringa sina första skolår upp till 6:e klass i ett lite mindre sammanhang - ett sammanhang där personlig närvaro och engagemang är viktigt. Då är Strömsbergs Friskola den rätta skolan för dig och ditt barn

Välkommen att besöka vår skola i Strömsberg torsdagen den 23:e november klockan 18.30. Du hittar oss här.

För att vi skall veta hur många som kommer så är vi tacksamma om du anmäler dig via mejl till

Du kan också gilla vår facebooksida www.facebook.com/stromsbergsfriskola för att direkt bli en del av vår underbara gemenskap samt läsa mer om oss i det bifogade informationsbladet!

Varmt välkommen till oss den 23:e november 2017.

Vänliga Hälsningar

Personalen vid Strömsbergs Friskola

Några fotoalbum

Nu har vi lagt till några fotoalbum på vår webbplats

FotoalbumHäromdagen var det en förälder (till en elev som börjar i Förskoleklass hos oss till hösten) som tyckte vi skulle ha lite fler bilder från vår härliga verksamhet här på vår webbplats. Vi insåg då att vi jobbar hårt med våra sociala medier som facebook men att vår webbplats nog ser lite övergiven ut ibland. Sagt och gjort  - vi finns till för barnen och föräldrarna så nu finns det ett par fotoalbum upplagda här. Till att börja med 4 album, skolverksamheten, friluftsdagen i höstas, fixardagen i somras samt våra lokaler.

Titta och njut av alla glada ansikten!

Vill du att även ditt barn skall få vara en del av vår härliga gemenskap? Enkelt - ansök till Strömsbergs Friskola här!

Mycket nöje!

Har du glömt ditt lösenord till vår webb?

Hur gör jag om jag glömt mitt lösenord eller användarnamn till Strömsbergs Friskolas webb?

Enkelt - så länge du fortfarande har kvar den e-postadress som du registrerade tillsammans med ditt konto så kan du kan själv göra en lösenordsåterställning på webben.

Hur?

Läs mer: Har du glömt ditt lösenord till vår webb?

Joomla! meta tags