Några fotoalbum

Nu har vi lagt till några fotoalbum på vår webbplats

FotoalbumHäromdagen var det en förälder (till en elev som börjar i Förskoleklass hos oss till hösten) som tyckte vi skulle ha lite fler bilder från vår härliga verksamhet här på vår webbplats. Vi insåg då att vi jobbar hårt med våra sociala medier som facebook men att vår webbplats nog ser lite övergiven ut ibland. Sagt och gjort  - vi finns till för barnen och föräldrarna så nu finns det ett par fotoalbum upplagda här. Till att börja med 4 album, skolverksamheten, friluftsdagen i höstas, fixardagen i somras samt våra lokaler.

Titta och njut av alla glada ansikten!

Vill du att även ditt barn skall få vara en del av vår härliga gemenskap? Enkelt - ansök till Strömsbergs Friskola här!

Mycket nöje!

Har du glömt ditt lösenord till vår webb?

Hur gör jag om jag glömt mitt lösenord eller användarnamn till Strömsbergs Friskolas webb?

Enkelt - så länge du fortfarande har kvar den e-postadress som du registrerade tillsammans med ditt konto så kan du kan själv göra en lösenordsåterställning på webben.

Hur?

Läs mer: Har du glömt ditt lösenord till vår webb?

Joomla! meta tags